}
Don't Miss
Home » Urbex Crew

Urbex Crew

De Urbex Crew bestaat uit vier gepassioneerde urban explorers. Met meer dan 6 jaar aan individuele ‘urbex’ ervaring zijn wij ervaren op het gebied van urban exploring en willen graag onze kennis en passie met jullie delen.

De urbex crew bestaat uit

Frens van der Sluis

Harrie Beerhorst

Eddy ‘t Jong

Henk Kluss

5 comments

 1. Beste meneer,

  Wij zijn studenten van de opleiding Communication and Multimedia design van Avans Hogeschool te Breda. Voor een schoolproject zijn we bezig met het maken van een documentaire waarin we de essentie van een bepaald onderwerp moeten vastleggen. Na enig onderzoek kwamen we uit op Urban Exploring, wat wij een super interessant onderwerp vinden.

  De bedoeling is om in de documentaire dus de essentie van dit onderwerp vast te leggen. Wij zijn geïnteresseerd in de groep mensen die hierin actief is en vooral benieuwd naar het achterliggende verhaal. Het is de bedoeling dat we een groep Urban explorers of Urban Explorer gaan volgen en in contact komen met onder andere de ontdekte locaties.

  Wij weten van de bestaande policy dat de ligging van de locaties geheim moeten blijven en stemmen daar natuurlijk ook volledig mee in. Ook zijn we bekend met de regel “Laat alleen voetstappen achter en neem foto’s of filmpjes.”.

  Wij hopen dat jullie ons bij dit project kunnen helpen zodat we eventueel een samenwerking aan kunnen gaan. Wij zijn benieuwd naar jullie reactie, we horen graag van jullie.

  Met vriendelijke groet,

  Lesley, Karlijn, Ruben & Tom.
  Student Communication and Multimedia design in Avans Hogeschool te Breda
  Email: lhermsen3@avans.nlkholter@avans.nl

 2. Best URBEX crew, wat een geweldige website!
  Ik zou graag meer willen weten over het ‘theatre bizarre’ net over de grens in België. Het zou een droom zijn om hier een keer een kijkje te nemen.
  Ik hoop op een spoedige reactie.
  Alvast bedankt.
  met vriendelijke groeten,
  Sophie van Denderen

 3. Ik ben net gestart mee urbexen en mij vraag is of dat iemand een paar adres door wil sturen waar ik kan gaan kijken. Het liefst in België.

  Alvast bedankt Rick

 4. Goedemorgen, leuke site hebben jullie. Ik fotografeer oa het verval van dingen en dus ook graag oude vervallen locaties. Het is best moeilijk locaties te vinden. Ik woon zelf in zeeuws vlaanderen vlakbij Belgie. Is het mogelijk dat jullie me enkele toezenden zodat ik op pad kan naar ‘nieuwe’ plaatsen. Ik zou daar erg dankbaar voor zijn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Website Protected by Spam Master