}
Don't Miss
Home » Urbex Belgie » Urbex in de Provincie Luik

Urbex in de Provincie Luik

De provincie Luik telt meer dan 1 miljoen inwoners en is een provincie van het Waals gewest. Deze provincie ligt grenzend aan Nederland en biedt voor beginnende Urbex fotografen voldoende mogelijkheden. Zo is het Hasard Cheratte bijvoorbeeld een locatie dat in de provincie Luik ligt. De provincie Luik ligt op een steenworp afstand van Maastricht. Direct bij de grens overgang zie je direct diverse panden leegstaan. De provincie Luik biedt voor zowel beginnend als gevorderde Urban Explorer veel locaties. Denk bijvoorbeeld ook aan Fort de la Chartreuse, de Universiteit van Luik of Montzen gare.

Urban exploring in de Belgische provincie Luik

De volgende urbex locaties bevinden zich in de provincie Luik:

Montzen Gare
Hasard Cheratte
Universiteit van Luik
Fort de la Chartreuse

 

In kaart brengen welke urbex locaties zich in de provincie Luik bevinden

Een gouden regel voor menig urban explorer is ‘ Niet openbaar delen van de urbex locatie ’. Op zich is dit een hele goede regel waar de urbex crew ook zeker niet vanaf wil stappen. Maar wij zouden graag een inventarisatie van urbex locaties per Belgische provincie willen maken. Hiermee delen wij niet de exacte urbex locatie, maar bieden wij wel een handig hulpmiddel voor urbex fotografen. Als jij een dagje wilt urban exploren in de provincie Luik heb je in ieder geval een indicatie van de locaties in de buurt.

Deel ook jouw Urbex Locaties gelegen in de provincie Luik

urbex-locaties-delenWeet jij een aantal urbex locaties die in de provincie Luik liggen? Help ons dan mee! Plaats via onderstaand formulier de urbex locaties in Luik waar jij bent geweest en maak onze lijst completer! Nogmaals het is niet de bedoeling om exacte locaties te delen.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*