}
Don't Miss
Home » Urbex Belgie » Urbex in de Provincie Antwerpen

Urbex in de Provincie Antwerpen

De provincie Antwerpen telt meer dan 1,6 miljoen inwoners en is een provincie van het Vlaams gewest. Deze provincie ligt grenzend aan Nederland en biedt voor beginnende Urbex fotografen voldoende mogelijkheden. Zo is het Spookdorp Doel bijvoorbeeld een locatie dat in de provincie Antwerpen ligt. Hoewel de provincie Antwerpen een van de welvarendste provincies van België is zijn hier ook zeker mooie urbex locaties te vinden. Denk bijvoorbeeld aan Theatre Bizarre of Chambre du commerce.

Urban exploring in de Belgische provincie Antwerpen

De volgende urbex locaties bevinden zich in de provincie Antwerpen:

Chambre du commerce Drukkerij Brepols
Slachthuizen van Antwerpen
Spookdorp Doel »
Casino van Gompel
Theatre bizarre »

 

In kaart brengen welke urbex locaties zich in de provincie Antwerpen bevinden

Een gouden regel voor menig urban explorer is ‘ Niet openbaar delen van de urbex locatie ’. Op zich is dit een hele goede regel waar de urbex crew ook zeker niet vanaf wil stappen. Maar wij zouden graag een inventarisatie van urbex locaties per Belgische provincie willen maken. Hiermee delen wij niet de exacte urbex locatie, maar bieden wij wel een handig hulpmiddel voor urbex fotografen. Als jij een dagje wilt urban exploren in de provincie Antwerpen heb je in ieder geval een indicatie van de locaties in de buurt.

Deel ook jouw Urbex Locaties gelegen in de provincie Antwerpen

Weet jij een aantal urbex locaties die in de provincie Antwerpen liggen? Help ons dan mee! Plaats via onderstaand formulier de urbex locaties in Antwerpen waar jij bent geweest en maak onze lijst completer! Nogmaals het is niet de bedoeling om exacte locaties te delen.
urbex-locaties-delen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*