}
Don't Miss
Home » Ontspanning Urbex Belgie » Urbex: Theatre bizarre
Theatre Bizarre Urban Exploring

Urbex: Theatre bizarre

In een redelijk grote plaats net over de grens in Belgie, ligt dit juweeltje voor urbex fotografen. Het gebouw, genaamd ‘Theatre Bizarre’ is afkomstig uit het jaar 1903. Het staat sinds 1993 leeg en wacht op een nieuwe bestemming.

Van oorsprong bestaat Theatre Bizarre of Feestzaal Amatica uit twee aparte gebouwen. Degene die het meest zichtbaar is vanaf de straatkant, is het nieuwe gedeelte. Dit is na alle waarschijnlijkheid een voorstellingstheater geweest. Het oudere gedeelte waar de meeste urban exploring foto’s gemaakt worden, bevindt zich achter het nieuwere pand.

Een van mijn favoriete urbex locaties in Belgie!

Wij hebben een aantal keer goed om het gebouw heen gelopen om te kijken waar het was. Na verschillende vergelijkingen te hebben gemaakt, kwamen we tot één conclusie. Het achterste moest het gewoon zijn. Echter was het verlaten pand heel goed afgesloten en konden geen doorgang naar binnen vinden. Uiteindelijk zijn wij toch aan contact gegevens gekomen van de eigenaar. Deze vriendelijke belg liet ons binnen en wij konden prachtige Urbex foto’s maken.

De rest van het verhaal volgt…….

 

 

In een redelijk grote plaats net over de grens in Belgie, ligt dit juweeltje voor urbex fotografen. Het gebouw, genaamd ‘Theatre Bizarre’ is afkomstig uit het jaar 1903. Het staat sinds 1993 leeg en wacht op een nieuwe bestemming. Van oorsprong bestaat Theatre Bizarre of Feestzaal Amatica uit twee aparte gebouwen. Degene die het meest …

Review Overview

Algemene staat van het pand
Toegankelijk
Details in gebouw

Totale beoordeling

Summary : Prachtige urbex locatie, middenin een grote Belgische stad. Zeker de moeite waard om naar toe gaan.

67

About Frens van der Sluis

Is in het dagelijks leven Online marketeer en een freelance fotograaf. Fotografie kennis opgedaan tijdens zijn baan als verkoper in een fotovakhandel. Een kei in photoshop en vindt alle urbex locaties op het internet. Foto apparatuur: Canon EOS 70D + Tokina 12-24 + Tamron 17- 50 2.8